Seitennavigation

Activiteiten op en om het water

Kano of kajak en peddel over de Oste of de Wümme

vergroten

Boating on the Wümme
© R.Lubricht für TouROW

Als de rivieren zich door grazige weiden en wouden slingeren en zeldzame diersoorten zoals de visotter, de grote gele kwikstaart of de ijsvogel en de grote soortendiversiteit aan libellen zich vanaf de oever of het water in alle rust laten ontdekken, beleeft u puur natuur!

Laat u deze belevenis niet ontgaan! Stap in een kano of kajak en peddel over de Oste of de Wümme. De kanoverhuurders brengen de boot graag naar uw opstapplaats en halen hem bij het uitstappen weer op.
Weet u hoe de turf ooit de grote wijde wereld bereikte? Tijdens een tocht op een turfschip beleeft u dit van heel dichtbij en leert u tegelijk iets over het leven van de oude veenboeren.

Talrijke zwemmeertjes en openluchtzwembaden ronden de waterbelevenis in de regio Rotenburg (Wümme) af. Zet uw zorgen opzij en geniet van een verkoelend bad. Ook als het weer misschien eens niet zo mooi is, hoeft uw zwemvakantie niet in het water te vallen! Overdekte zwembaden en zwemparadijzen bieden een goed alternatief voor onze waterratten!

Contactgegens

Touristikverband Landkreis Rotenburg zwischen Heide und Nordsee e.V.

Am Pferdemarkt 1, 27356 Rotenburg (Wümme)

Telefoon: +49 (0) 4261 / 81960
Fax: +49 (0) 4261 / 819620

Email: info@TouROW.de

Vind uw vakantie

Evenementen, accomodaties en aanbiedingen voor u.