Seitennavigation

Braunschweig Dierentuin

bezoek aan de "Ark van Noach“

vergroten

Baby goat at the Brunswick Zoo
© "Arche Noah" Zoo Braunschweig

Bekijk de beweeglijke dwergotter in een van de grootste verblijven die er in Duitsland voor deze soort zijn. Bewonder de soepelheid van de jachtluipaarden en kijk een Siberische tijger in de ogen. Of geniet gewoon van een ontspannen wandeling in het verzorgde park. In de Arche Noah Zoo Braunschweig leven meer dan 300 dieren van 50 verschillende soorten.

Op de rug van een pony kunt u de dierentuin zorgeloos verkennen. In de huiseigen zooschool leren kinderen en jongeren meer over biologie, soorten- en milieubescherming. Door het concept van het praktijkgeoriënteerde leren wordt de biologieles op school zinvol aangevuld.

In het naburige dierenpark Essehof kunnen de bezoekers een blik werpen op de dierenwereld van andere continenten. In een landschappelijk mooi gelegen bosrandgebied vindt u biotoopachtig aangelegde dierenverblijven. Neem de tijd om zeldzame inheemse huisdierrassen zoals de tarpan of het Zackalschaap te bewonderen. Geniet van de bedrijvigheid van de wasberen en maak van dichtbij kennis met de kangoeroes in het begaanbare Australiëpark. Uniek in Noord-Duitsland: het waterleerpad met onderwaterstation waar men 3 m onder het wateroppervlak staat.

Contactgegens

Arche Noah Zoo Braunschweig Uwe Wilhelm GmbH

Am Zoo 35, 38124 Braunschweig

Telefoon: +49 (0) 531 / 611269
Fax: +49 (0) 531 / 6180947

Email: info@zoo-bs.de

Vind uw vakantie

Evenementen, accomodaties en aanbiedingen voor u.