Seitennavigation

Center Parcs in Nedersaksen

Bispinger Heide en Butjadinger Küste

vergroten

Center Parcs Bispinger Heide
© Center Parcs Germany GmbH

De dagelijkse sleur vergeten, iets nieuws beleven, met de kinderen ravotten of de wereld van het water ontdekken – de Center Parcs-parken "Bispinger Heide" en "Butjadinger Küste" bieden u grenzeloze mogelijkheden voor een korte vakantie. Te midden van het wondermooie landschap van de Lüneburger Heide wacht u een park vol rust en afwisseling: in Aqua Sana, het beauty en wellness center, verwent men u perfect volgens de regels van de kunst. En in het grootste Aqua Mundo van Center Parcs kan men zich heerlijk uitleven.

In het beauty en wellness center "Aqua Sana" waant u zich in 1001 nacht. Voornamelijk oosterse elementen zoals het Turkse Bad, het Egyptische zoutbad en het bloesemdampbad beïnvloeden deze wereld van ontspanning. Sportfanaten kunnen bijvoorbeeld duiken onder professionele begeleiding, plezier beleven met de Activiteitenpas, deelnemen aan wedstrijden in het Sports Center of de ruiterschool in de buurt bezoeken.

Het vroegere Noordzee Tropen Parc Tossens valt nu onder Center Parcs-vlag en heet vanaf nu Butjadinger Küste: families en paren kunnen aan de rand van het nationaal park Wattenmeer een frisse neus halen en genieten van de gelatenheid van de Friesen. Welkom aan de Duitse Noordzeekust! Kleurrijke façades, balkons als bij Romeo en Julia en de oude galei toveren de sfeer om tot die van een mediterraan havenstadje.

Contactgegens

Center Parcs Bispinger Heide

Töpinger Straße 69, 29646 Bispingen

Telefoon: +49 (0) 1805 / 727524 (Deutschland/0,12 € p.Min.)

Vind uw vakantie

Evenementen, accomodaties en aanbiedingen voor u.