Seitennavigation

Fietsen in het Osnabrücker Land

Fietsen tussen parklandschappen en zachte berghellingen

vergroten

Bicycle - handlebar bag with map
© TourismusMarketing Niedersachen / Peter Hamel

Als u het Osnabrücker Land wilt verkennen, kunt u zich het beste op het ijzeren ros slingeren: vier geliefde lange fietsroutes en tien regionale thematochten zijn opgenomen in het comfortabel te navigeren fietsverkeerssysteem Osnabrücker Land (Ravelos). De bewegwijzering is uitgevoerd volgens hoge kwaliteitsnormen en brengt u betrouwbaar naar uw bestemming.

Naar molens van allerlei typen, almaar langs de Hase of zelfs helemaal naar Bremen of Paderborn: in het Osnabrücker Land vindt u niet alleen natuurrijke, prikkelende fietstrajecten, maar ook spannende bezienswaardigheden en verscholen hoekjes die u zullen fascineren.
In het Artland, in het noorden van het Osnabrücker Land, fietst u kalm en ontspannen zonder noemenswaardige hellingen door het zacht glooiende parklandschap, dat is doortrokken door de Hase en zijn zijrivieren. De vele bijzonderheden en levendige plaatsjes van de Varus-regio kunnen uitstekend worden ontsloten tijdens themafietstochten: met een beetje tijd in uw bagage zal u niets ontgaan.

Het zuiden van het Osnabrücker Land draagt landschappelijk het stempel van de heuvelruggen van de Teutoburger Wald en het Wiehengebergte. In de Teuto-regio komen de sportief georiënteerde fietsers aan hun trekken: gevlijd tegen de zachte berghellingen of idyllisch gelegen in de dalen: iedere fietser vindt plekken die een langer verblijf waard zijn.

De midden in het natuurpark Terra.vita gelegen vredesstad Osnabrück kan eveneens al trappend worden bereikt. Laat u verrassen door een rijk cultureel aanbod, de veelzijdige en aangename winkelmogelijkheden en de gevarieerde gastronomie.

Contactgegens

Tourismusverband Osnabrücker Land e. V.

Herrenteichsstraße 17+18, 49074 Osnabrück

Telefoon: +49 (0) 541 / 3234570

Email: team@tvosl.de

Vind uw vakantie

Evenementen, accomodaties en aanbiedingen voor u.