Seitennavigation

Fietsen

In het Oldenburger Münsterland

vergroten

Cycling with the family in the Oldenburg Münsterland
© Verbund Oldenburger Münsterland

Ons ca. 4.000 km lange fietsroutesysteem geleidt u door een indrukwekkende afwisseling van landschappen langs stille natuurobservatieplaatsen tot midden in het gezellige en traditionele leven van de steden en gemeenten. Geniet van maritieme sferen, griezelig fraaie venen, bossen en meren, of wissel de fiets tussendoor in voor een kano om de regio vanaf het water te beleven.

De goed aangelegde en verharde paden voeren vrijwel uitsluitend langs vlak land en zijn voor iedereen gemakkelijk te berijden. Maar er zijn ook uitgestrekte klimtrajecten te bedwingen in het verder zo aangenaam vlakke Oldenburger Münsterland, als u de sportieve uitdaging zoekt.

Of het nu een ontspannende dagtocht door het veelzijdige cultuurlandschap of een sportieve etappe door de verschillende regio's van het Oldenburger Münsterland moet worden, wij hebben geheid iets wat bij u past. Stel uw eigen route samen of kies een van een themaroutes of all-in programma's die we voor u hebben voorbereid.

U kunt tijdens een rondreis met of zonder bagage van kwartier naar kwartier rijden, of vanuit één vaste accommodatie ritten in verschillende richtingen maken. Wilt u uw route spontaan wijzigen of gewoon inkorten? Geen probleem! Op het uitstekend met borden aangegeven fietsroutenetwerk zult u altijd de juiste weg vinden.

Contactgegens

Verbund Oldenburger Münsterland e.V.

Oldenburger Straße 246, 49377 Vechta

Telefoon: +49 (0) 4441 / 95650
Fax: +49 (0) 4441 / 956515

Email: info@oldenburger-muensterland.de

Vind uw vakantie

Evenementen, accomodaties en aanbiedingen voor u.