Seitennavigation

Hannover en omgeving

Toeristische regio Hannover

De toeristische regio Hannover omvat het gebied tussen het Steinhuder Meer, het Aller-Leine-Tal, de zuidelijke Lüneburger Heide, het Burgdorfer Land, het Leinebergland en de Deister, inclusief de Nedersakische deelstaathoofdstad Hannover.

Afwisselende vakantieregio Hannover

De regio is doortrokken van contrasten: een rustige, landelijke ambiance, gepaard aan moderne architectuur en grootstedelijke flair. Ze is gelegen op de overgang tussen de middelgebergten en de Noord-Duitse laagvlakte en biedt haar gasten water, bossen en bergen. In het noordelijke deel van de regio in het Burgdorfer Land en de regio Celle liggen vooral heide, akkerland en bossen. Het natuurpark Steinhuder Meer en het Aller-Leine-Tal in het noorden en noordwesten van het gebied nodigen met hun watervlaktes uit om actief bezig te zijn.

In het zuiden trekt de Deister-heuvelrug wandelaars en natuurliefhebbers, en bovendien bevinden zich daar de kuuroorden Bad Nenndorf en Bad Münder. Historische, vaak met vakwerk doortrokken steden als Hildesheim, Celle en Stadthagen sporen aan tot een stadswandeling en presenteren een grote diversiteit aan kunst en cultuur.

Uw directe contact

Contactgegevens en informatie

Ernst-August-Platz 8
30159 Hannover

Telefoon: +49 (0) 511 / 12345111
Fax: +49 (0) 511 / 12345112

Email

Vind uw vakantie

Evenementen, accomodaties en aanbiedingen voor u.