Seitennavigation

Heide-Park Resort in het Lüneburger Heide

meer dan 50 attracties en gevarieerde shows

vergroten

Log flume ride at the Heide Park Resort in Soltau
© Heide-Park Soltau GmbH

Het Heide-Park Soltau in de Lüneburger Heide is een fenomeen. Als een reusachtige doos met surprises verrast het park u telkens weer. Het biedt voor iedere leeftijd grenzeloze mogelijkheden zich te amuseren. Het park biedt meer dan 50 attracties en gevarieerde shows – er is gegarandeerd voor elk wat wils. Duizelingwekkende snelheid op achtbanen voor de echte waaghalzen, sprankelende pret op de waterbanen en razende vaarten op carrousels zorgen voor onvergetelijke momenten.

Met Scream en Colossos gewichtloos worden

Dagelijks fascineren de shows en de unieke sfeer van het ruim 850.000 m2 grote park de gasten. Het Heide-Park is wereldberoemd voor twee kermisattracties: "Colossos", de grootste houten achtbaan ter wereld en "Scream" - met zijn 103 meter de grootste Gyro-Drop-Tower ter wereld. Maar ook de andere highlights van het Heide-Park hebben allemaal hun eigen aantrekkingskracht. Bijvoorbeeld de wildste wildwaterbaan ter wereld (Mountain-Rafting). Het beste is zelf de highlights van het Heide-Park uit te proberen!

In het Holiday Camp is vakantiesfeer gegarandeerd!

Combineer uw bezoek aan het Heide-Park met een overnachting in het Caribische Holiday Camp. In het park kunt u zich onmiddellijk ontspannen bij sport en spel en u geniet van een verkwikkende nachtrust in een van de meer dan 60 Caribisch ingerichte houten huizen voor twee tot twaalf personen. Buitenterrassen met ruimte voor evenementen en plaats om te grillen bieden genoeg plaats voor een gezellig samenzijn. Hier kunt u zich laten verwennen door de koks van het Holiday Camp en de dag rustig uitklinken. Het entertainmentteam en de Langnese Beach Club garanderen fijne momenten in het Holiday Camp.

http://www.holidaycamp.de

 

 

Contactgegens

Heide-Park Soltau GmbH

Heidenhof, 29614 Soltau

Telefoon: +49 (0)1805 / 919101
Fax: +49 (0) 5191 / 91111

Email: info@heide-park.de

Vind uw vakantie

Evenementen, accomodaties en aanbiedingen voor u.