Seitennavigation

Lichter trappen dankzij e-power!

Fietsen gaat licht dankzij de e-bike

Fietsen, de lichte variant... dat is mogelijk in het Weserbergland. Sinds 2011 kunt u voor het eerst door het Weserbergland fietsen met de e-bikes van Movelo. De E staat voor elektrofiets, en dus voor een gegarandeerd ontspannen fietsbelevenis waarbij u zelfs de zwaarste etappes in kunt ondernemen.

De techniek van de e-bikes ondersteunt uw natuurlijke trapbeweging en treedt vooral in werking als uw krachten afnemen. Een fijnmazig netwerk van achttien accuwissel- en 24 verhuurstations met 64 e-bikes opent voor u in het Weserbergland grenzeloze mobiliteit.

Beleef dus iets bijzonders en verken de Weser-Radweg met een e-bike. Indrukwekkende natuurlandschappen en parels van de Weserrenaissance wachten op u. Beroemde trekpleisters zijn kastelen en sloten, en historische oude steden. De parallel aan de Weser-Radweg lopende Deutsche Märchenstraße belooft toverachtige belevenissen.

Houdt u toch meer van de bergen? Geen probleem: met de kracht van de e-bikes kunt u zich nu ook met gemak in de hogere regionen van de streek wagen, zoals de Ottensteiner Hochebene, de Solling of de Süntel. Hier wachten u ware onbekende parels, adembenemende uitzichten en een rijkdom aan culturele monumenten.

Vind uw vakantie

Evenementen, accomodaties en aanbiedingen voor u.