Seitennavigation

Op vakantie met kinderen

Nedersaksen is ideale vakantiebestemming voor Nederlandse gezinnen.

vergroten

Zomervakantie
© Stocksy

Nedersaksen is ideale vakantiebestemming voor Nederlandse gezinnen.  Het is vlakbij, veelzijdig en voordelig.

 

Nedersaksen grenst direct aan het noordoostelijk deel van Nederland en is in oppervlakte groter dan Nederland. Het landschap is veelal weids en geeft je een gevoel van ruimte. In de uitgestrekte landelijke gebieden richt men zich veel op gezinnen met kinderen. Vanaf de grens met Enschede zijn de toeristische gebieden in Nedersaksen binnen 3,5 uur te berijden. Bekijk hier de kaart van Nedersaksen

Nedersaksen is een veelzijdige vakantiebestemming voor gezinnen. Niet alleen in het voorjaar en de zomer, maar ook in de herfst. In het noorden vind je maar liefst 7 Waddeneilanden. In het oosten vind je het indrukwekkende landschap van Lüneburger Heide.  In het zuiden van Nedersaksen ligt de Harz met diep ingesleten dalen, bergen, bossen, steile rotsen, glooiende heuvels, en heldere meren.  Bekijk hier alle streken in Nedersaksen.

Nedersaksen is voor Nederlanderse gezinnen een relatief voordelige vakantiebestemming.  De afgelopen 2 jaar mochten een aantal Nederlandse gezinnen Nedersaksen ‘testen’. Naast de veelzijdigheid werd ook meerdere keren het uitstekende prijs/kwaliteitsniveau en de kindvriendelijke gastheren en –vrouwen genoemd. Bekijk de ervaringen van onze Nederlandse gezinnen: Nedersaksen family-proofed en vakantie met de hele familie.