Seitennavigation

SEA Life Hannover

het eerste tropische Sea Life-zeeaquarium in Duistland

vergroten

Fishes in the aquarium of Wilhelmshaven
© Wilhelmshaven Touristik & Freizeit GmbH

Het voormalige Regenwaldhaus in Hannover is omgetoverd tot een groot aquarium. Want het nieuwe Sea Life Hannover, het eerste tropische Sea Life-zeeaquarium in Duistland, is open. Maak een fascinerende, adembenemende reis van de Leine via de Caribische Zee naar de tropische regenwouden van de Amazone. Ontdek de leefgebieden van zeeschildpadden, zeepaardjes, haaien, roggen en hun verwanten in veelkleurige onderwaterwerelden!

Hart van het gebouw is een oceaanbekken waar een 8 meter lange glazen tunnel doorheen loopt. De zeebewoners cirkelen direct boven het hoofd van de bezoekers rond. Veel exotische planten hebben eveneens een nieuw tehuis gevonden onder de glazen koepel van het voormalige Regenwaldhaus en creëren een levensechte tropische atmosfeer.

In het zoetwatermeertje kunt u de inheemse wateren ontdekken en veel te weten komen over de Leine en zijn bewoners, zoals de forel of de karper. Een overgangszone voert u dan van Hannover naar de tropen. U zwerft door de mangroves richting zee en ontdekt de eerste zeepaardjes. Voor steile, bijna doorschijnende rotsen observeert u majestueuze roggen die nieuwsgierig op u af komen zwemmen.

Contactgegens

SEA LIFE Hannover

Herrenhäuser Str. 4a, 30419 Hannover

Telefoon: +49 (0) 511 / 123300

Email: hannover@sealife.de

Vind uw vakantie

Evenementen, accomodaties en aanbiedingen voor u.