Seitennavigation

Shopping in Oldenburg

Stad van overmorgen

vergroten

Shopping in Niedersachsen
© TMN

Een winkelwandeling door het Oldenburgse voetgangersgebied biedt een avontuurlijke time-out van het leven van alledag. De pleinen en stegen zijn weliswaar historisch tot stand gekomen tussen het groothertogelijk kasteel in het zuiden en de middeleeuwse Lappan in het noorden, maar als een event-designer in onze tijd een klein labyrint had willen ontwerpen waarin je graag een beetje verdwaalt, had hij het niet beter kunnen doen.

Met dat verschil dat je in de stad van overmorgen helemaal niet verkeerd kunt lopen: de Achternstraße en de Lange Straße vormen een circuit dat uitkomt op de Markt bij de neogotische stadskerk de St. Lambertus.

In elke richting, in alle stegen links en rechts, zijn verrassende ontdekkingen te doen: warenhuizen van wereldfaam, exclusieve boetieks en vakhandels in eigen beheer garanderen een aantrekkelijke mix van branches en staan voor opwindende shopping-belevenissen in Oldenburg.

En die voeren u - net als bij een zoektocht naar een schat - ofwel naar de 'grote wijde wereld', zoals de Schlosshöfe, dat alle gemakken van een modern winkelcentrum biedt, of naar dat kleine, verborgen winkeltje waar de eigenaar zijn klanten nog persoonlijk adviseert en waar nog heel bijzondere dingen te ontdekken zijn.

Contactgegens

Tourist Information

Kleine Kirchenstraße 10, 26122 Oldenburg

Telefoon: +49 (0) 441 / 36161366
Fax: +49 (0) 441 / 36161350

Email: info@oldenburg-tourist.de

Vind uw vakantie

Evenementen, accomodaties en aanbiedingen voor u.