Seitennavigation

SNOW DOME Bispingen

de 365-dagen-skihal voor iedereen!

vergroten

Snow fun in the SNOW DOME Bispingen
© SNOW DOME Bispingen

Sneeuwpret, belevnisgastronomie, party’s en evenementen

De SNOW DOME Bispingen ten zuiden van Hamburg biedt 365 dagen sneeuwpret voor iedereen: of u nu beginneling, gevorderd skiër of expert bent, in Europa’s modernste skihal vindt iedereen een geschikte piste. Op 300 meter lengte en tot 100 meter breedte is voldoende plaats voor wervelende bewegingen, tricks in het Funpark of het veilig aanleren van de eerste passen.

De SNOW ACADEMY biedt daarom van snuffelcursus over intensieve cursus tot vakantiekamp alle mogelijkheden voor skiërs en snowboarders – speciaal voor kinderen, op maat van volwassenen of als belevenis voor de hele familie. Na het pisteplezier gaat het richting aprèsski in de „Dorfwirt“ en elk weekend zijn er toffe party’s. Gastronomische lekkernijen voor ieders smaak bieden de vijf Tiroler restaurants, bars en hutten – ook wanneer u eens helemaal niet naar de piste wilt. De SNOW DOME Bispingen ligt direct aan de A 7, afrit Bispingen, 60 km ten zuiden van Hamburg

Skipret midden in de Lüneburger Heide

In Europa’s modernste skihal zwierig skiën, bliksemsnel snowboarden of vrolijk rodelen – bij elk weer, 365 dagen per jaar. De SNOW DOME Bispingen in de Lüneburger Heide is de eerste wintersportarena in Noord-Duitsland. Met een lengte van 300 meter en een breedte tot 100 meter is het de breedste skihal van Europa. Omdat er bij de constructie van de skihal binnenin geen steunpilaren gebruikt worden en de skiliften onder het plafond gemonteerd zijn, is er voor het eerst skipret zonder hindernissen op de piste.

Naast de 23.000 vierkante meter grote skihal werd bij de plannen veel belang gehecht aan gastronomie. Reeds bij het binnenkomen in de skiarena voelen de bezoekers zich op wintervakantie: een grote bar in moderne alpenarchitectuur nodigt skiërs en snowboarders uit tot "pleisteren". Een stijlvol landhuis als à-la-carterestaurant, een landelijke skihut en een gezellige bistro bieden passende specialiteiten voor de après-ski.

Natuurlijk heeft de SNOW DOME ook een eigen verhuurdienst met alles wat u nodig hebt, om de piste te bestormen: ski’s, snowboards, Zipflbobs, skibroeken en –jassen voor de complete winteroutfit. U kunt kiezen uit topmerken zoals Atomic, Burton en The Limit en kunt die uitvoerig testen. Beginners kunnen in de SNOW ACADEMY op een aparte piste hun eerste bochten maken onder begeleiding van gekwalificeerde ski- en snowboard-instructeurs.

Contactgegens

SNOW DOME Bispingen

Horstfeldweg 9, 29646 Bispingen

Telefoon: +49 (0) 5194 / 43110
Fax: +49 (0) 5194 / 4311111

Email: info@snow-dome.de

Vind uw vakantie

Evenementen, accomodaties en aanbiedingen voor u.