Seitennavigation

Stad van Jägermeister

Een lekker slokje uit Wolfenbüttel

vergroten

Jägermeister
© Tourist-Information Wolfenbüttel

Een begrip in bijna alle landen van de wereld: de kruidenlikeur Jägermeister. Maar dat hij uit Wolfenbüttel komt, weten tot nu toe naar weinig mensen.
Mast-Jägermeister AG is ontstaan uit de in 1878 opgerichte firma W. Mast, die azijn produceerde.

Met de productie en de verkoop van het beroemde Jägermeister werd in 1935 begonnen. Tegenwoordig is Jägermeister de grootste Duitse sterke kruidendrank, en sinds 2007 behoort het familiebedrijf wereldwijd tot de top tien van premiummerken van sterke drank.

Natuurlijk kunnen bezoekers ook de fabriek in Wolfenbüttel bezichtigen. De toeristeninformatie heeft daarvoor een pakket voor groepen samengesteld, dat behalve een bezichtiging van de fabriek ook een rondwandeling met gids door de historische oude stad van Wolfenbüttel, een typisch Duits diner in een restaurant in de binnenstad en een bezoek aan de Jägermeister-fanshop in het hart van de oude stad omvat. Ook een avondrondleiding met aansluitende maaltijd in een historisch lokaal in de oude stad en een 'nachtmutsje' - natuurlijk Jägermeister - kan een verblijf in Wolfenbüttel aanlokkelijk maken.


Meer informatie over Jägermeister van Wolfenbüttel

Contactgegens

Wolfenbüttel Marketing Tourismus & Service GmbH

Stadtmarkt 7A, 38300 Wolfenbüttel

Telefoon: +49 (0) 5331 / 86280
Fax: +49 (0) 5331 / 867708

Email: touristinfo@wolfenbuettel.com

Vind uw vakantie

Evenementen, accomodaties en aanbiedingen voor u.