Seitennavigation

Tourismuspartner Nedersaksen

Hartelijk welkom op het portaal voor toeristische partners en persvertegenwoordigers

vergroten

Tourismuspartner Niedersachsen
© TMN

TourismusMarketing Niedersachsen GmbH (TMN) biedt toeristische partners en vertegenwoordigers van de media uit binnen- en buitenland de mogelijkheid om snel relevante informatie te verzamelen.

Touroperators

Sales Guide Niedersachsen (Duits- en Engelstalig)
In de Sales Guide Niedersachsen vindt u een overzicht van de steden en streken van Nedersaksen, concrete aanbiedingen van toeristische organisaties en bedrijven, evenals nieuws en trends uit Vakantieland Nedersaksen.

B2B Newsletter

Op zoek naar inspiratie? Benieuwd naar de ontwikkelingen en nieuwtjes uit Vakantieland Nedersaksen? Meld u aan voor onze gratis (Duitstalige) B2B-Newsletter.

Fotodatabank

In onze fotodatabank vindt u talrijke motieven van uitstekende kwaliteit uit Vakantieland Nedersaksen. U kunt zowel thematisch als op stad of streek zoeken.

Op www.presse-niedersachsen.de vindt u alle actuele (Duitstalige) persberichten over de steden en streken van Nedersaksen.

Marktonderzoek

Bent u op zoek naar meer achtergrondinformatie over het toerisme in Nedersaksen? Alle relevante gegevens vindt u in de 2 Duitstalige brochures die elk jaar verschijnen: 'Tourismus in Niedersachsen. Zahlen, Daten, Fakten 2012' en 'Incoming Tourismus. Zahlen, Daten, Fakten 2012'.

Hier vindt u bovendien nog andere relevante studies en cijfers over het toerisme in Nedersaksen.
 

www.tourismuspartner-niedersachsen.de

Contactgegens

TourismusMarketing Niedersachsen GmbH

Essener Str. 1, 30173 Hannover

Telefoon: +49 (0) 511 / 2704880
Fax: +49 (0) 511 / 27048888

Email: info@tourismusniedersachsen.de

Vind uw vakantie

Evenementen, accomodaties en aanbiedingen voor u.