Seitennavigation

Met de Trein

Informatie

vergroten

suburban train
© Deutsche Bahn AG / Gerhard Fuest

U kunt Niedersachsen heel gemakkelijk met de trein verkennen. Met de Niedersachsen-Ticket reist u met het hele gezin of als single heel voordelig door het land. Het elektronische vertrektijdeninformatie EFA geeft alle informatie over de verbindingen met regionale bussen en tram of metro.

Informatie, tickets & handicap-service van de Deutsche Bahn

Met de reisinformatie van de Deutsche Bahn kunt u uw reis naar en in Niedersachsen eenvoudig met uw eigen computer plannen. In de ticketshop van de Deutsche Bahn vindt u alle aanbiedingen, die u onafhankelijk van bepaalde verbindingen kunt boeken. Ook mensen met een handicap of beperkte mobiliteit vinden bij de Deutsche Bahn uitgebreide informatie over de reisschema‘s.

Reisinformatie van de Deutsche Bahn

Ticket-Service van de Deutsche Bahn

Handicap-Service van de Deutsche Bahn

 

De Niedersachsen-Ticket

Met de Niedersachsen-Ticket kunt u nog wat beleven! Voor 37 euro reist u met maximaal 5 personen of ouders c.q. grootouders met een onbeperkt aantal eigen kinderen of kleinkinderen tot 14 jaar een hele dag kris kras door Niedersachsen, Bremen en Hamburg. Zonder beperking van het aantal kilometers! Opgepast: voor 21 euro geldt hetzelfde aanbod voor één persoon, 4 euro per extra persoon.

De Niedersachsen-Ticket (Duitstalig)

 

Elektronische vertrektijdeninformatie (EFA)

Tot modern verkeersmanagement behoort naast het netwerk van de verkeersdragers met name de snelle toegang tot alle informatie over het verkeer en over de actuele vertrektijden. De deelstaat Niedersachsen biedt daarom met de opbouw van de elektronische vertrektijdeninformatie voor de gehele deelstaat een permanent gebruik van alle verkeersaanbiedingen aan. De informatiesystemen in het hele land zijn zo met elkaar verbonden, dat het door u gekozen informatiesysteem de noodzakelijk gegevens bij eventuele partners ophaalt. Selecteer één van de volgende internetadressen:

Elektronische vertrektijdeninformatie EFA (Duitstalig)

Vind uw vakantie

Evenementen, accomodaties en aanbiedingen voor u.