Seitennavigation

Vakantie met kinderen

kindvriendelijke vakantie in Nedersaksen

In Nedersaksen zijn kinderen en gezinnen graag geziene gasten. Er is ruimte genoeg om je uit te leven: op de boerderij, in het bos, aan het strand of in een avonturenpark. Het enorme aanbod aan activiteiten voor kinderen, zoals een ontdekkingstocht op de fiets, een wandeling met de ranger, wilde dieren voeren in de dierentuin, zandkastelen bouwen op het strand, of experimenteren in een museum maken van Nedersaksen een avonturenland.

Nergens in Duitsland liggen zoveel pretparken, dierentuinen en vakantieparken zo dicht bij elkaar als op de Lüneburger Heide. Een overvloed aan ruimte gecombineerd met veel actie maken dit gebied ideaal voor een gezinsvakantie. Maar ook in de rest van Nedersaksen is er volop actie te beleven. Een adembenemende afdaling op een rodelbaan in de Harz, klimmen en abseilen in een klimbos of op ontdekkingstocht naar de voetstap van een dinosaurus. Nedersaksen is goed voor een heleboel spannende uitstapjes.

Nedersaksen biedt comfortabele en gezellige overnachtingsmogelijkheden voor het hele gezin: van vakantiepark, vakantieboerderij en campings tot gezellige pensions en hotels. Echt spannend wordt het bij een overnachting in een boomhut, een yurt of in het hooi bij de boer.

U herkent de kindvriendelijke bedrijven aan het nieuw ingevoerde kwaliteitskeurmerk ‘KinderFerienland Niedersachsen’. 

 

 

Vind uw vakantie

Evenementen, accomodaties en aanbiedingen voor u.