Seitennavigation

Wat ga je testen?

Familievakantie in Osnabrücker Land en het mooie natuurlandschap langs de Mittelweser

vergroten Familievakantie in Osnabrücker Land

Familievakantie in Osnabrücker Land
© Tourismusverband Osnabrücker Land e.V.

Familievakantie in Osnabrücker Land

Wat ga je testen?

Trek erop uit - Geniet van natuur en top-attracties voor het hele gezin

Beleef in de week van 6 tot 13 augustus een heerlijke en actieve familievakantie in Osnabrücker Land en het mooie natuurlandschap langs de Mittelweser. 

Elke dag staat bol van de activiteiten. Je gaat klimmen in een klimbos, een uitstapje maken naar een pretpark, genieten van een kanotocht, een fietstocht, een rit met de fietslorrie en een spelletje golf. Onderweg rust je uit en geniet je van regionale lekkernijen in gezellige café-restaurants.

Niet ver van de grens in het Osnabrücker Land, bezoek je een van de mooiste vrijetijdsparken in de regio, direct gelegen aan het water. Hier vind je een waterski kabelbaan, een groot aangelegd strand, een kartbaan, een indoor fun-centrum en een doolhof.

In de vlakbij gelegen regio Mittelweser kun je wolven van dichtbij observeren. Hier ga je avontuurlijk overnachten in een Mongoolse yurt op een vakantiebroederij met dieren, speeltuin, klimwand, barbequeplaats en  sauna. Dit alles en nog veel meer staat je te wachten in Nedersaksen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gezinnen of grootouders met hun kleinkinderen kunnen zich t/m 30 juni opgeven voor deze gratis vakantie.*

 

*Deze reis is inclusief alle overnachtingen, alle genoemde activiteiten en ontbijt. Voor eigen rekening zijn je brandstofkosten en alle bijkomende kosten.

 

Schrijf je nu in en maak kans om gratis Nedersaksen te testen!

 

 

Vind uw vakantie

Evenementen, accomodaties en aanbiedingen voor u.