Seitennavigation

Wellness aan de Noordzee

Thalasso laat zijn sporen na

vergroten

Breath deeply in Lower Saxony
© TourismusMarketing Niedersachsen GmbH

Een vakantie aan de Noordzee is bijzonder prikkelend. Het sterk wisselende klimaat - een mengsel van zon, wind en water - versterkt het immuunsysteem. De uitermate gezonde, jodiumhoudende lucht, reinigend zeewater met aerosols en de straling van de zon hebben een positieve uitwerking op de luchtwegen en de huid.

Zelfs een kort verblijf aan de Noordzee heeft al zijn effect op uw lichaam, geest en ziel. Daarnaast bieden vele wellness- en thalasso-inrichtingen langs de kust en op de Oost-Friese eilanden speciaal afgestemde toepassingen voor een verkwikkende time-out.

Originele thalasso vindt u alleen aan zee

Wat tegenwoordig als opkomende trend wordt gezien, heeft aan de Noordzee een lange traditie. Al meer dan 200 jaar genieten bewoners en gasten van de genezende werking van thalassotherapie. De zee zelf levert de basiselementen: vers gewonnen zeewater, zout, algen en slijk zijn de ingrediënten van deze zeer effectieve kuurmethode.

Actief genieten van de Noordzee

Massages, sauna's en baden maken de thalassotherapie nog niet compleet. Ook de beweging in het gezonde, wisselende klimaat speelt een centrale rol. Uitgestrekte wandelingen aan het strand, fietsen en nordic walking ronden uw verblijf af.

Contactgegens

Die Nordsee GmbH

Olympiastraße 1, 26419 Schortens

Telefoon: +49 (0) 4421 / 9560990
Fax: +49 (0) 4421 / 9560999

Email: kontakt@die-nordsee.de

Vind uw vakantie

Evenementen, accomodaties en aanbiedingen voor u.