Seitennavigation

Welt der Luftfahrt - Hannover Airport

De avontuurlijke, interactieve tentoonstelling over vliegen

vergroten

Hannover Airport - Welt der Luftfahrt
© Flughafen Hannover-Langenhagen GmbH

Kunnen vliegen als een vogel is een oeroude droom van de mens. Maar hoewel vliegen inmiddels een heel normale vervoersmethode is geworden, heeft het ook tegenwoordig nog iets ongrijpbaars. Hannover Airport heeft deze thematiek opgepakt en voor grote en kleine bezoekers tastbaar gemaakt met de avontuurlijke, interactieve tentoonstelling Welt der Luftfahrt.

Een rondgang door deze voor Duitsland unieke luchtvaartexpositie heeft niets te maken met een normaal museumbezoek. U kunt de expositie niet alleen passief bekijken, maar wordt ook uitgenodigd om actief mee te doen. En daarbij valt het nodige te beleven: op het panoramaterras en het eronder liggende niveau wacht u op een oppervlak van zo'n 2.000 m² een mix van meer dan dertig verschillende objecten, originele vliegtuigonderdelen, infopanelen en multimedia-installaties. Trouw aan het motto 'Raak je droom om te vliegen' worden technische en fysische verbanden door interactieve objecten begrijpelijk geïllustreerd.

Het absolute hoogtepunt van Welt der Luftfahrt is de A320-vluchtsimulator. Hier kunt u zich na voorafgaande aanmelding een keer zelf piloot van een Airbus wanen!

Contactgegens

Flughafen Hannover-Langenhagen GmbH

Postfach 42 02 80, 30662 Hannover

Email: info@hannover-airport.de

Vind uw vakantie

Evenementen, accomodaties en aanbiedingen voor u.