Seitennavigation

Wie zijn wij

TourismusMarketing Niedersachsen GmbH

TMN ontwikkelt en realiseert supraregionale en themageoriënteerde marketingprojecten voor het vakantieland Niedersachsen. Lees alles over onze medewerkers en onze praktijkmogelijkheden. Waar u ons kunt vinden, ziet u op de routeschets plus beschrijving.

TMN is de centrale aanspreekpartner voor het toerisme in Niedersachsen. Met hen werd een overkoepeling gecreëerd, om de samenwerking en communicatie tussen reizen, politiek en media te bundelen. Sinds midden 2001 ontwikkelt en realiseert TMN supraregionale en themageoriënteerde marketingprojecten en marketingconcepten voor het vakantieland Niedersachsen.

In samenwerking met het Ministerie van Economie, Werkgelegenheid en Verkeer in Niedersachsen presenteren de toerisme-experts van de deelstaat klantgeoriënteerde aanbiedingen op beurzen, in de gedrukte media of op internet. Een veelvoud aan gegevens, aanbiedingen en informatie van de toeristische partners en regio‘s werd gebundeld, om Niedersachsen nationaal en internationaal met succes op de toeristische markt te promoten en nieuwe klanten te winnen door een betere servicekwaliteit.

Contactgegens

TourismusMarketing Niedersachsen GmbH

Essener Str.1, 30173 Hannover

Telefoon: +49 (0) 511 / 27048840
Fax: +49 (0) 511 / 27048888

Email: info@tourismusniedersachsen.de

Vind uw vakantie

Evenementen, accomodaties en aanbiedingen voor u.