Seitennavigation

Winkelparadijzen

in Nedersaksen

vergroten

Bahnhofstraße in Hannover
© Hannover Marketing und Tourismus GmbH

Behalve de intieme en verrassende winkels in de historische – en maritieme steden, kent Nedersaksen ook ware winkelparadijzen!

Oldenburg

Naast musea, tentoonstellingen, theater, concerten en evenementen heeft Oldenburg een autovrij winkelhart dat zijn weerga niet kent. Alle modehuizen zijn hier vertegenwoordigd, maar ook warenhuizen, kleine speciaalzaken etc. De stad staat bekend als ‘koolhoofdstad’ met de ‘Grünkohl-Academie’.

Osnabrück

In het net over de grens gelegen en uitstekend per trein bereikbare Osnabrück, vindt de echte shoppingfreak alles wat zijn hart begeert! Combineer winkelplezier met een bezoek aan een van de vele musea, bijvoorbeeld het Felix-Nussbaum-Haus. 

Hannover

De levendige binnenstad van Hannover heeft een royale voetgangerszone, de aantrekkelijke Ernst-August-Galerie en fraaie winkelpassages. Uitgebreid funshoppen, een flinke snuif cultuur opdoen in een van de musea, een bezoek brengen aan de unieke Erlebnis-Zoo Hannover, rockconcerten, maar ook slenteren door de middeleeuwse steegjes en eten in een gezellig restaurant.
 

Vind uw vakantie

Evenementen, accomodaties en aanbiedingen voor u.