Seitennavigation

Winkelstad Lüneburg

Shopping in de oude stad

Lüneburg biedt de openheid van een wereldstad, het aanbod van een metropool, het karakter van een kleine stad en de liefde van een dorp. In de historische binnenstad van de zout- en Hanzestad vindt u meer dan 400 goed gesorteerde vakhandels, grotendeels in eeuwenoude bakstenen huizen met schilderachtige gevels: een authentiek stadsbeeld dat ver verwijderd is van de kunstmatige grote winkelcentra.

De winkelstad Lüneburg is het spannendste 'warenhuis in de openlucht'. Het gehele spectrum van veelzijdige winkels is te voet bereikbaar. Voor u betekent dat puur winkelplezier. Geniet van de nabijheid van het aanbod, slenter ontspannen van de ene winkel naar de andere en beleef de bijzondere sfeer in de mooiste winkelstad van het noorden.

Bij goed weer lokken tientallen lokalen in de voetgangerszones u met koffie en koek in de zon. Lüneburg heeft na Madrid de grootste kroegdichtheid van Europa: van bruine cafés via chique bars tot en met sterrenrestaurants is alles aanwezig. Beleef de levendige drukte, culinaire geneugten en mediterrane flair in de historische ambiance van de zout- en Hanzestad.

Vind uw vakantie

Evenementen, accomodaties en aanbiedingen voor u.