Seitennavigation

Wolfsburg

Jonge en gastvrije stad

Deze jonge, gastvrije stad aan het Mittellandkanal staat voor traditie en moderniteit en wekt de ontdekkingslust. Bent u geïnteresseerd in kunst en cultuur, avontuur en vrije tijd, plezier en recreatie? Laat u dan verrassen door het rijk geschakeerde aanbod dat Wolfsburg te bieden heeft.

Midden in de stad ligt het grote themapark over mobiliteit, de Autostadt van Volkswagen. Ingebed in een 25 ha groot park- en lagunelandschap vormt dit unieke themapark een buitengewone bestemming voor een korte vakantie of groepsreizen. Bij Phæno hebben bezoekers allerlei mogelijkheden om de fascinerende fenomenen van deze wereld te ontdekken bij 300 interactieve experimenteerstations. Bovendien is Wolfsburg ook bekend vanwege het enige grote planetarium van Nedersaksen.

En ook op sportief gebied verrast Wolfsburg: eersteklas Bundesliga-voetbal in een van de mooiste stadions van Duitsland, Bundesliga-ijshockey in de EisArena, vrijetijdsplezier in BadeLand, Noord-Duitslands grootste zwemparadijs, en plezier in het touwklimpark in de natuur.

Uw directe contact

Contactgegevens en informatie

Porschestraße 2
38440 Wolfsburg

Telefoon: +49 (0) 5361 / 89993-0
Fax: +49 (0) 5361/ 8999394

Email

Vind uw vakantie

Evenementen, accomodaties en aanbiedingen voor u.