Das EEZ Gebäude spiegelt sich im Wasser
© EEZ Aurich/ PREFA/ Corce & Wir

EEZ Energie-, Bildungs- und Erlebnis-Zentrum (Energie-, opleidings- en beleveniscentrum) Aurich


ServiceQualität Deutschland
KinderFerienLand (KinderVakantieLand) Nedersaksen
Reisen für alle (Reizen voor iedereen)

Bezoekers kunnen deelnemen aan indrukwekkende, interactieve experimenten over de energiebronnen van de toekomst en de uitdagingen van de energietransitie. In het energiespel kunt u uw ervaren en opgedane kennis testen en uw eigen energietransitie interactief vormgeven op touchscreens.

De ‘Energie Turm’ (Energietoren) is een spektakel op zich: met behulp van een 360 graden-projectie kan de adembenemende kracht van energie van dichtbij worden ervaren. Buiten het EEZ wordt op bijzondere wijze aandacht gegeven aan het thema ‘Wind’. Een hoogtepunt van de tentoonstelling is de originele motorcentrale en het rotorblad van een windenergie-installatie.

Bezoekers kunnen ook met een audiogids door het EEZ worden geleid. Voor kleine bezoekers staat er een spannend avontuur te wachten met de mascotte en speelstekker EEZy en het meisje Lotte. Plezier voor het hele gezin!

 

Energie-, Bildungs- und Erlebnis-Zentrum Aurich

Osterbusch 2
26607 Aurich
Telefoon: +49 (0) 4941 / 698460

E-mail schrijven

Heenreis plannen

Plan hier uw heenreis naar “EEZ Energie-, Bildungs- und Erlebnis-Zentrum (Energie-, opleidings- en beleveniscentrum) Aurich” met Google Maps.