Hotelcamp Reinsehlen
© HOTELCAMP REINSEHLEN / Marcus Tiemann

Hotelcamp Reinsehlen (Lüneburger Heide)


ServiceQualität Deutschland
Groen reizen

Het HOTELCAMP REINSEHLEN ligt midden op de Lüneburger Heide, direct bij het oudste natuurpark van Duitsland. De omliggende natuurreservaten lossen je alledaagse stress razendsnel op en laten je heerlijk ontspannen.

De hotelcamping van 25 ha is onderscheiden als duurzaam bedrijf en draagt bij aan de bescherming en het behoud van het unieke heidelandschap.

Een adempauze in de natuur

Beleef de uitgestrektheid en rust van de natuur of bewonder de veelzijdige planten- en insectenwereld van de grootste zandige grasvlaktes van Noord-Duitsland. Het kwetteren van de veldleeuwerik, de grazende heideschapen of de lila bloemenzee van de heideplant kunnen heel ontspannen vanaf je eigen terras worden geobserveerd. Deze beleving van de natuur van heel dichtbij zullen bezoekers zich lang herinneren en als een van de hoogtepunten van hun verblijf beschouwen. Maar ook de wellnessruimte en het lavendeldoolhof bieden heerlijke ontspanning op warme zomerdagen. En wie tussendoor zin heeft in een klein avontuur, kan fietsen huren bij het hotel om de omliggende natuur te verkennen tijdens een gezellige fietstocht. Daarnaast bieden de vele wandelpaden de mogelijkheid om de natuur intensief te beleven. Op de hotelcamping zelf vind je actieve afwisseling bij de HöhenwegArena; een uniek klimpark op vijf niveaus. 

Ontvlucht de dagelijkse stress en laat je onderdompelen in de prachtige idyllische natuur op Hotelcamp Reinsehlen.

HOTELCAMP REINSEHLEN

Camp Reinsehlen 1
29640 Schneverdingen
Telefoon: +49 (0)5198 / 9830

naar de websiteE-mail schrijven

Heenreis plannen

Plan hier uw heenreis naar “Hotelcamp Reinsehlen (Lüneburger Heide)” met Google Maps.