Leeraner Weihnachtsmarkt, © Stadt Leer
© Stadt Leer
10 dec. 2023 - 30 dec. 2023

Leer kerstmarkt


Ook dit jaar vindt de kerstmarkt van Leer weer plaats in de voetgangerszone. Naast de traditionele glühwein- en vuurtonnenkraampjes kunnen bezoekers zich ook verheugen op de verkoopkraampjes.

De 13 meter hoge kerstpiramide met zijn prachtige figuren, een kerstboom met 45.000 lichtjes en de grote kerststal op de Denkmalsplatz zullen ook dit jaar weer de ogen van de vele bezoekers trekken. Sprookjesachtige hutten en feestelijk verlichte edelsparren zorgen voor een onvergelijkbare sfeer. Sieraden, houtwerk, kaarsen en nog veel meer worden te koop aangeboden in de kerstversierde hutten. De geur van glühwein en amandelen vult de lucht.

De liefdevol versierde sprookjeshutten in het centrum van Leer, een ritje op de kinderdraaimolen, heerlijke amandelen, warme chocolademelk of een bezoek aan de kerstkalender zullen kinderogen doen twinkelen.

Data

  • Dagelijks van 10 december 2023 tot 30 december 2023
  • Vindt op de volgende data niet plaats 25 december 2023 en 26 december 2023

De informatie en data worden regelmatig bijgewerkt. Wij kunnen echter niet instaan voor de juistheid van de gegevens. Wij raden u aan de actuele status vóór uw bezoek te controleren via de website van de organisator of per telefoon/e-mail.

Contactgegevens


Heenreis plannen

Plan hier uw heenreis naar “” met Google Maps.