Wolfcenter Dörverden, © Wolfcenter Dörverden
© Wolfcenter Dörverden

Wolfcenter Dörverden


Door middel van dagelijks gehouden rondleidingen, het voeren van de dieren waar het publiek bij is, avonden tussen de wolven in het park, twee grote permanente tentoonstellingen en een filmruimte kunt u hier op een vakantie met kinderen de dieren op een andere manier leren kennen.

Speciaal voor de kleintjes worden er op zondag rondleidingen voor kinderen gehouden (en tijdens de schoolvakanties in Nedersaksen ook op woensdag en vrijdag). Hier nemen we extra de tijd om alle vragen te beantwoorden.

In de natuurspeeltuin, waar ook een mijn te vinden is, kunnen kinderen zich helemaal uitleven. U bent bij ons ook van harte welkom om een kinderverjaardag te vieren. Het restaurant 'Wolfsrevier’ heeft verschillende kindvriendelijke gerechten op de kaart staan.

En wie wat langer wil blijven, kan komen overnachten in de tipi's of het boomhuishotel 'Tree Inn'. Het Wolfcenter Dörverden biedt u een dag vol belevenissen voor het hele gezin.
 

Certificaten

De certificering 'KinderFerienLand Niedersachsen' ('KinderVakantieLand Nedersaksen') maakt het voor gezinnen met kinderen gemakkelijker om een geschikte vakantiebestemming te vinden. De grondgedachte is dat alle bedrijven die dit keurmerk voeren, buitengewoon kindvriendelijk zijn. Gekwalificeerde deskundigen controleren bedrijven die voor dit keurmerk in aanmerking willen komen, op service, kindvriendelijke inrichting en veiligheid voor kinderen.

Highlights

  • Kinderverjaardagen
  • Overnachten in tipi's midden tussen de dierenverblijven
  • Overnachten in het boomhuishotel 'Tree Inn’ met uitzicht op de dierenverblijven
  • Wolfcenter-rally voor het hele gezin

Faciliteiten

  • Natuurspeeltuin 
  • Het park is barrièrevrij – dus toegankelijk voor mensen met een beperking
  • Kindvriendelijke gerechten in het restaurant

Wolfcenter Dörverden

Kasernenstr. 2
27313 Dörverden
Telefoon: +49 (0) 4234 / 934402

E-mail schrijven

Heenreis plannen

Plan hier uw heenreis naar Wolfcenter Dörverden met Google Maps.