Erlebnis-Restaurant Anders Hotel, © Anders Hotel Waldrode
© Anders Hotel Waldrode

Anders Hotel Walsrode


Als gast in het sfeervolle en kindvriendelijke 3-sterren-superior-hotel Anders Hotel Walsrode merkt u direct bij binnenkomst al hoe gezellig het hier is.

Als gast in het sfeervolle en kindvriendelijke 3-sterren-superior-hotel Anders Hotel Walsrode merkt u direct bij binnenkomst al hoe gezellig het hier is. De vonk springt beslist over en laat u in een familiaire sfeer het 'wat andere WIJ-gevoel' beleven.
Hier, op de Lüneburger Heide, wordt u een heel bijzondere vakantie geboden waaraan u nog lang met plezier zult terugdenken.

Kindvriendelijkheid wordt in het Anders Hotel Walsrode met hoofdletters geschreven. Kinderen tot 12 jaar slapen gratis in de kamer van hun ouders en ontbijten gratis mee. Ook voor een babybedje betaalt u niets extra's – voor zover dit tenminste beschikbaar is. Het gezonde en uitgebreide ontbijtbuffet omvat naast een breed assortiment broodjes, fruit, beleg en sappen ook een aantal lactose- en glutenvrije producten. In het aangrenzende belevingsrestaurant 'anders' van Anders Hotel Walsrode staan er ook speciale kindermenu's op de kaart. In de speelkamer 'andernland' krijgt verveling geen kans. En ook op het kleine speelterrein bij het hotel kunnen kinderen zich prima uitleven.

Certificaten:

De certificering 'KinderFerienLand Niedersachsen' ('KinderVakantieLand Nedersaksen') maakt het voor gezinnen met kinderen gemakkelijker om een geschikte vakantiebestemming te vinden. De grondgedachte is dat alle bedrijven die dit keurmerk voeren, buitengewoon kindvriendelijk zijn. Gekwalificeerde deskundigen controleren bedrijven die voor dit keurmerk in aanmerking willen komen, op service, kindvriendelijke inrichting en veiligheid voor kinderen.

Kindvriendelijk aanbod:

  • Kindermenu's

Faciliteiten:

  • Kinderspeelhoek in de ontbijtruimte
  • Onbreekbaar kinderservies
  • 'Babypakket’ voor de duur van het verblijf in het hotel (babybadje, wc-bril, vochtige doekjes, luierkussen met handdoek en verschillende maten luiers)

Eten en drinken:

  • Ontbijt
  • Halfpension
  • Volpension
  • Vegetarische, veganistische en glutenvrije maaltijden
  • Andere speciale diëten op aanvraag 

 

Anders Hotel Walsrode

Gottlieb-Daimler-Straße 11
29664 Walsrode
Telefoon: +49 (0) 5161 / 6070

E-mail schrijven

Heenreis plannen

Plan hier uw heenreis naar Anders Hotel Walsrode met Google Maps.