Schloss Dankern Holiday Park

Pretpark & zwemparadijs Topas in het vakantiecentrum Schloss Dankern


In Schloß Dankern kunnen kinderen zich helemaal uitleven. Spelen, ravotten, klimmen, springen, glijden – en dat allemaal zowel binnen als buiten.

Het grote overdekte 'Spielland' met zijn vele glijbanen, springkussens, klauterbergen en andere attracties is een droom voor ieder kind. De speeltuinen buiten worden voortdurend uitgebreid met nieuwe attracties waar kinderen kunnen laten zien hoe handig en beweeglijk ze zijn. Met meer dan 200 speeltoestellen die variëren van draaimolens, mini-graafmachines, schommels, glijbanen en kabelbanen tot trampolines, klimnetten, tafeltennistafels en het speelkasteel Drago, dat nog eens honderden mogelijkheden biedt om te spelen, staat Schloß Dankern garant voor veel afwisseling en speelplezier tijdens uw familievakantie. Maar een vakantie met kinderen is natuurlijk niet compleet zonder mogelijkheid om te zwemmen. In het zwemparadijs Topas kun je ook dat naar hartenlust – bij goed en bij minder goed weer. In dit zwemparadijs met zijn enorme waterspeeltuin en vele verschillende glijbanen kun je het hele jaar door terecht. Het buitenbad heeft naast een aantal speeltoestellen ook een spectaculaire racer glijbaan. Op het drie kilometer lange zandstrand aan de Dankernsee is er plaats voor iedereen. Voor de poorten van het pretpark lokt het avontuur: een middeleeuwse adventure-golfbaan en de klimtuin met verschillende parcoursen en een twaalf meter hoge klimwand wekken het enthousiasme van groot en klein.

Certificaten:

De certificering 'KinderFerienLand Niedersachsen' ('KinderVakantieLand Nedersaksen') maakt het voor gezinnen met kinderen gemakkelijker om een geschikte vakantiebestemming te vinden. De grondgedachte is dat alle bedrijven die dit keurmerk voeren, buitengewoon kindvriendelijk zijn. Gekwalificeerde deskundigen controleren bedrijven die voor dit keurmerk in aanmerking willen komen, op service, kindvriendelijke inrichting en veiligheid voor kinderen.

Kindvriendelijk aanbod:

  • Middeleeuws speel- en avonturenlandschap met geïntegreerde achtbaan
  • Overdekte speeltuin met autoscooters, ballenbak, springkussens en glijbanen
  • Tropisch zwemparadijs Topas met waterspeeltuin en talloze glijbanen
  • Speeltuinen buiten met ponyrijden
  • Klimtuin, adventure golf, waterskiën

Faciliteiten:

  • Verhuur van kinder- en gezinsfietsen

  • Eigen kinderopvang 'Dankerner Zwergentreff'

  • Indoor- en outdoorspeeltuinen
  • Interactieve speeltoestellen voor snelle bewegingen
  • Sportterreinen voor voetbal, tennis, beachvolleybal, handbal, enz. 

Pretpark & zwemparadijs Topas in het vakantiecentrum Schloss Dankern

Am Tiergarten
49733 Haren
Telefoon: +49 (0) 5932 / 72230

E-mail schrijven

Heenreis plannen

Plan hier uw heenreis naar Pretpark & zwemparadijs Topas in het vakantiecentrum Schloss Dankern met Google Maps.