Kanotocht Osnabrücker Land, © TMN / David Kollmann
© TMN / David Kollmann

Ge­fas­ci­neerd door het wa­ter


Als we denken aan belevenissen op of aan het water in Nedersaksen komen we al snel uit bij een vakantie aan de Noordzee. Maar we hoeven niet altijd richting de wijde, zoute zee te gaan om het verkoelende water te ervaren. Van de Noordzeekust via de riviertjes die zich door de heidevlaktes slingeren tot het brede water van de Weser, Ems en Elbe - wij bieden u een breed scala aan watersportmogelijkheden.

Vrij baan voor de kano

Kanovaarders komen ruimschoots aan hun trekken in dit afwisselende landschap. Ver van het leven van alledag is een kanotocht op iedere rivier een belevenis. Hier wachten zowel uitdagingen als routes voor beginners op u, met optimale omstandigheden. Onze gepassioneerde kanoverhuurders kennen de routes het beste en kunnen u van veel tips voorzien.

Krijg een overzicht van de kanogebieden in Nedersaksen (Engelstalig).

 

Met de sportboot het water op

Iedereen die met de motorboot het water wil ervaren, doet dat op de verschillende rivieren tussen Ems, Noordzee en Elbe. Hobbyvaarders zijn welkom op kleine en grote havenfeesten in trotse steden als Leer, of op Borkum in de Noordzee. Voor ervaren schippers zijn de kustwateren een uitdaging die ze graag aangaan.

Impressies