Een meisje zit op het gras en voedt een pony, © Fotolia/ Alexia Khruscheva
© Fotolia/ Alexia Khruscheva

Familievakantie in Nedersaksen


Bent u plannen aan het maken voor uw volgende vakantie of weekendje weg met het hele gezin?

Verdiep u dan eens in het aanbod van de gecertificeerde KinderFerienLand-ondernemingen. Lees eens wat meer over de verschillende overnachtingsadressen en de mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding. U kunt er zeker van zijn dat u op een vakantie met kinderen overal waar u het logo KinderFerienLand ziet, hartelijk welkom bent!

Slapen in het hooi, heel avontuurlijk in een piratenkajuit of gezellig in een hotel, met de gecertificeerde accommodaties biedt Nedersaksen u een breed scala aan overnachtingsmogelijkheden. Maar ook overdag hoeft u zich niet te vervelen. Beleef de inheemse dieren in hun natuurlijke omgeving, maak een reis door de tijd in een wetenschaps- en belevingscentrum of ga samen met uw kinderen nieuwe uitdagingen aan op duizelingwekkende hoogte.

De gecertificeerde KinderFerienLand-ondernemingen maken Nedersaksen tot een perfecte bestemming voor een vakantie met kinderen, want hier is veel te ontdekken en te beleven!

Een meisje heeft plezier in de kettingcarrousel, © Fotolia / Stefanie B.
© Fotolia / Stefanie B.

Kindvriendelijke ondernemingen

Ledere dag van uw vakantie met de kinderen in Nedersaksen gezellig samen doorbrengen – de gecertificeerde KinderFerienLand-ondernemingen maken het mogelijk. Al deze ondernemingen zijn speciaal ingesteld op de behoeften van gezinnen met kinderen en hebben ook hun inrichting hierop afgestemd.


Meer informatie