Het strandgedeelte bij de Witte Duin op Norderney, © Staatsbad Norderney GmbH/ Janis Meyer
© Staatsbad Norderney GmbH/ Janis Meyer

Fa­mi­lie­va­kan­tie in Ne­ders­ak­sen


Bent u plannen aan het maken voor uw volgende vakantie of weekendje weg met het hele gezin?

Verdiep u dan eens in het aanbod van de gecertificeerde Kinderferienland-ondernemingen. Lees eens wat meer over de verschillende overnachtingsadressen en de mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding. U kunt er zeker van zijn dat u op een vakantie met kinderen overal waar u het logo Kinderferienland ziet, hartelijk welkom bent!

Slapen in het hooi, heel avontuurlijk in een piratenkajuit of gezellig in een hotel, met de gecertificeerde accommodaties biedt Nedersaksen u een breed scala aan overnachtingsmogelijkheden. Maar ook overdag hoeft u zich niet te vervelen. Beleef de inheemse dieren in hun natuurlijke omgeving, maak een reis door de tijd in een wetenschaps- en belevingscentrum of ga samen met uw kinderen nieuwe uitdagingen aan op duizelingwekkende hoogte.

De gecertificeerde Kinderferienland-ondernemingen maken Nedersaksen tot een perfecte bestemming voor een vakantie met kinderen, want hier is veel te ontdekken en te beleven!

Een meisje heeft plezier in de kettingcarrousel, © Fotolia / Stefanie B.
© Fotolia / Stefanie B.

Kindvriendelijke ondernemingen

Ledere dag van uw vakantie met de kinderen in Nedersaksen gezellig samen doorbrengen – de gecertificeerde Kinderferienland-ondernemingen maken het mogelijk. Al deze ondernemingen zijn speciaal ingesteld op de behoeften van gezinnen met kinderen en hebben ook hun inrichting hierop afgestemd.


Meer informatie
kinderen hebben plezier, © Fotolia / drubig-photo
© Fotolia / drubig-photo

Gezinsavonturen voor thuis

Zeehondjes spotten in de Duitse Waddenzee, op de grootste houten achtbaan van Europa met 110 km/u naar beneden denderen en leuke wetenschappelijke experimenten doen: met ons virtuele aanbod kan de voorpret op de volgende vakantie in Nedersaksen beginnen. Knutselideeën, kleurplaten, apps en video's nemen je mee op een kleine reis naar de oosterburen.


Meer informatie

Op pad met het gezin in Nedersaksen