Een meisje heeft plezier in de kettingcarrousel, © Fotolia / Stefanie B.
© Fotolia / Stefanie B.

Kindvriendelijke ondernemingen


Ledere dag van uw vakantie met de kinderen in Nedersaksen gezellig samen doorbrengen – de gecertificeerde KinderFerienLand-ondernemingen maken het mogelijk. Al deze ondernemingen zijn speciaal ingesteld op de behoeften van gezinnen met kinderen en hebben ook hun inrichting hierop afgestemd. Aan de hand van uniforme criteria waarbij een kindvriendelijke inrichting en dienstverlening en veiligheidsaspecten centraal staan, hebben geschoolde controleurs bedrijven in de categorieën overnachten, vrije tijd en beleven, eten en drinken en kindvriendelijke plaatsen beoordeeld en gekeurd. De certificering is voor u een waardevol hulpmiddel om u te oriënteren bij het plannen van uw vakantie.

Regio’s

Anders Hotel Walsrode


Als gast in het sfeervolle en kindvriendelijke 3-sterren-superior-hotel Anders Hotel Walsrode merkt u direct bij binnenkomst al hoe gezellig het hier is.

Familotel Landhaus Averbeck in Bergen


Blije kinderen en ontspannen ouders – in het familotel Landhaus Averbeck weet u dat uw kind in de beste handen is

Landesmuseum Hannover


Het kindvriendelijke Landesmuseum Hannover is het grootste staatsmuseum in Nedersaksen.

Center Parcs Bispinger Heide


Als u graag wilt dat uw volgende familievakantie uniek wordt, bent u bij Center Parcs Bispinger Heide bij Hamburg precies aan het juiste adres.

Zeehondenstation Nationalpark-Haus Norddeich


Het kindvriendelijke zeehondenstation in het Nationalpark-Haus in Norddeich is een erkende opvang voor zeezoogdieren, waar veel gepresteerd wordt.

Rammelsberg Mine


Unieke bezienswaardigheden boven en onder de grond: In het museum en de bezoekersmijn beleeft u een boeiend avontuur op de oorspronkelijke locatie waar 1.000 jaar lang mijnbouw heeft plaatsgevonden.

Bezoekerscentrum MEYER WERFT Papenburg


Het bezoekerscentrum MEYER WERFT: aanschouwelijke tentoonstellingsstukken, informatieve films en boeiende rondleidingen maken duidelijk hoe het er in de moderne scheepsbouw aan toegaat.

Wolfcenter Dörverden


Door middel van dagelijks gehouden rondleidingen, het voeren van de dieren waar het publiek bij is, avonden tussen de wolven in het park, twee grote permanente tentoonstellingen en een filmruimte kunt…

Dinosaurier-Park Münchehagen


Het openluchtmuseum Münchehagen is het grootste wetenschappelijke belevings- en themapark in Duitsland.

phaeno Wolfsburg


Het phaeno met zijn indrukwekkende architectuur en fascinerende belevingswereld voor het hele gezin is op een vakantie met kinderen een uitstekende bestemming voor een dagje uit.

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd


Filter
Regio’s