Uitzicht vanaf de Amdorf-brug op de voorgrond een fiets
© Ostfriesland Tourismus GmbH / www.ostfriesland.de

Typisch Nedersaksen op de fiets


Nedersaksen heeft een lange fietstraditie. Daarom bedenken we hier altijd iets om u een onvergetelijke fietsvakantie in Noord-Duitsland te bezorgen. Dit kan een goed service-aanbod zijn, een fietspad van bijzonder hoge kwaliteit of een authentieke plek voor uw pauzes. Typisch Nedersaksen!

Vechtetalroute
© TMN/Thorsten Brönner

Fietsen met kwaliteit

De ADFC heeft Nedersaksen met drie kwaliteitsroutes met drie of vier sterren en een RadReiseRegion bekroond. Daarvoor werden de fietspaden van tevoren gecontroleerd en beoordeeld door experts. Uiteindelijk werd aan alle wensen van de fietsers voldaan.


Meer informatie
Ebikes leunen op een strandstoel
© Cuxland-Tourismus / Bernd Otten

Met aandrijving door het fietsland Nedersaksen

Voor iedereen die bij het fietsen een beetje comfort op prijs stelt. Hier vindt u informatie over het huren van e-bikes en service-aanbiedingen voor gasten met een eigen e-bike. De bergen in de Harz en de harde wind bij de Noordzee zijn al snel een geduchte tegenstander. Maar wie met trapondersteuning op een e-bike of pedelec onderweg is, is met plezier onderweg. Plan uw volgende fietsvakantie in Duitsland als u eens wilt uitproberen, hoe aangenaam fietsen met wat "accu-doping" kan zijn.


Meer informatie
Fiets wegwijzer op de Innerste fietspad
© Anja Gabriel, Tourismusverband Nördliches Harzvorland e. V.

Oriëntatie met wegwijzers of GPS

Op vakantie ken je de weg niet zo goed als thuis. Met wegwijzers of GPS bereikt u echter in het vakantieland Nedersaksen veilig uw bestemming.


Meer informatie