© Anders Hotel Walsrode
© Anders Hotel Walsrode

Anders Hotel Walsrode


ServiceQualität Deutschland
Kinderferienland (KinderVakantieLand) Nedersaksen
Bett und Bike (Bed en fiets)

Als gast in het sfeervolle en kindvriendelijke 3-sterren-superior-hotel Anders Hotel Walsrode merkt u direct bij binnenkomst al hoe gezellig het hier is.

Als gast in het sfeervolle en kindvriendelijke 3-sterren-superior-hotel Anders Hotel Walsrode merkt u direct bij binnenkomst al hoe gezellig het hier is. De vonk springt beslist over en laat u in een familiaire sfeer het 'wat andere WIJ-gevoel' beleven.
Hier, op de Lüneburger Heide, wordt u een heel bijzondere vakantie geboden waaraan u nog lang met plezier zult terugdenken.

Kindvriendelijkheid wordt in het Anders Hotel Walsrode met hoofdletters geschreven. Kinderen tot 12 jaar slapen gratis in de kamer van hun ouders en ontbijten gratis mee. Ook voor een babybedje betaalt u niets extra's – voor zover dit tenminste beschikbaar is. Het gezonde en uitgebreide ontbijtbuffet omvat naast een breed assortiment broodjes, fruit, beleg en sappen ook een aantal lactose- en glutenvrije producten. In het aangrenzende belevingsrestaurant 'anders' van Anders Hotel Walsrode staan er ook speciale kindermenu's op de kaart. In de speelkamer 'andernland' krijgt verveling geen kans. En ook op het kleine speelterrein bij het hotel kunnen kinderen zich prima uitleven.

Hotel 3 sterren superior (DEHOGA-classificatie)

Anders Hotel Walsrode

Gottlieb-Daimler-Straße 11
29664 Walsrode
Telefoon: +49 (0) 5161 / 6070

naar de websiteE-mail schrijven

Heenreis plannen

Plan hier uw heenreis naar “Anders Hotel Walsrode” met Google Maps.