Man in strandbuggy, © DZT / Jens Wegener
© DZT / Jens Wegener

Bar­ri­è­re­vrije va­kan­tie


Zomer, zon, vakantie! Wat is er fijner dan nieuwe plekken te ontdekken, je mee te laten voeren en je te ontspannen? Voor wie tijdens de vakantie gesteld is op service en comfort, is in Vakantieland Nedersaksen aan het juiste adres.

Barrièrevrije vakantieaanbiedingen

Het aantal barrièrevrije aanbiedingen in Vakantieland Nedersaksen neemt alsmaar toe. Dit geldt niet alleen voor vakantiehuizen en hotels, maar ook voor uitstapjes zoals het Baumwipfelpfad of een bezoek aan de oude mijn. Zo kunnen alle gasten van een ontspannen vakantie genieten.

Dat is goed nieuws voor gasten met beperkte mobiliteit, mensen met een visuele of auditieve handicap en voor gezinnen met kinderwagens. Heb je altijd al gedroomd van een wandeling aan de Waddenzee, die UNESCO-wereldnatuurerfgoed is, of een tochtje tussen de boomtoppen in de Harz?

Hier vind je tips en inspiratie voor je volgende vakantie naar Nedersaksen. 

Reizen voor iedereen

Let tijdens het zoeken naar je volgende reiservaring op het logo ‘Reisen für alle’ (Reizen voor iedereen). Meer dan 400 bezienswaardigheden, accommodaties, arrangementen en vervoersmogelijkheden in Nedersaksen zijn getest en gecertificeerd. Dit betekent dat gedetailleerde gegevens beschikbaar zijn over het thema barrièrevrij reizen.

Gebruik de betrouwbare informatie voor je volgende reisplanning en stel een reis samen die voldoet aan jouw persoonlijke noden. 

Een overzicht van de verschillende barrièrevrije faciliteiten in Nedersaksen vind je hier. In de databank op www.reisen-fuer-alle.de vind je een overzicht van alle gecertificeerde bedrijven in Duitsland. 

 

Beleef de natuur in de Lüneburger Heide zonder barrières

Impressies