Visiting the ocean liners
© Papenburg Tourismus, Ute Müller

Bezoekerscentrum MEYER WERFT Papenburg


KinderFerienLand (KinderVakantieLand) Nedersaksen

Het bezoekerscentrum MEYER WERFT: aanschouwelijke tentoonstellingsstukken, informatieve films en boeiende rondleidingen maken duidelijk hoe het er in de moderne scheepsbouw aan toegaat.

Papenburg is de thuishaven van de cruiseschepen. Op een rondleiding door het bezoekerscentrum van de MEYER WERFT kunt u op uw familievakantie met eigen ogen zien hoe de mooiste en meest luxueuze oceaanreuzen ter wereld worden gebouwd. Aanschouwelijke tentoonstellingsstukken, informatieve films en boeiende rondleidingen maken duidelijk hoe het er in de moderne scheepsbouw aan toegaat. Uniek is dat de bezoekers hierbij ook een blik kunnen werpen in de twee enorme overdekte droogdokken, die tot de grootste ter wereld behoren. Zo kunnen zij van heel dichtbij zien hoe de oceaanreuzen worden gebouwd.

Uitstekend opgeleide begeleiders geven u op een rondleiding informatie over de werf, de schepen en het transport van de schepen naar de Eems. Ook biedt de Meyer Werft met een 'drijvend klaslokaal' mogelijkheden voor jonge onderzoekers.

Voor meer informatie over het bezoekerscentrum van de MEYER WERFT kunt u terecht bij Papenburg Tourismus GmbH (zie de contactgegevens hieronder). Het bezoekerscentrum zelf bevindt zich in het Industriegebiet Süd in D-26871 Papenburg.

Besucherzentrum MEYER WERFT

Industriegebiet Süd 1
26871 Papenburg
Telefoon: +49 (0) 4961 / 83960

naar de websiteE-mail schrijven

Heenreis plannen

Plan hier uw heenreis naar “Bezoekerscentrum MEYER WERFT Papenburg” met Google Maps.