© Campingplatz Stover Strand
© Campingplatz Stover Strand

Camping Stover Strand International


Kinderferienland (KinderVakantieLand) Nedersaksen
Reisen für alle (Reizen voor iedereen)
Bett und Bike (Bed en fiets)

Camping Stover Strand International is een recreatie- en vakantieparadijs van 30 ha aan de Elbe. Hier kunt u genieten van een combinatie van het unieke natuurlandschap van de Elbe, het culturele aanbod van de wereldstad Hamburg en het comfort van een 5-sterrencamping.

Twee uitstekende restaurants, een versmarkt, vlakke zand- en zwemstranden, een haven, een uitgebreid animatieprogramma, boottochten in de haven van Hamburg direct vanuit de camping en nog veel meer – alle ingrediënten voor een fantastische vakantie!
De camping ligt bovendien aan de Elberadweg en verhuurt fietsen en e-bikes waarmee u het landschap van de Elbe en het naastgelegen Hamburg kunt verkennen.

Direct bij de camping is een bushalte. Van hieruit is Hamburg gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Bij de receptie krijgt u de‘HamburgCard’ en een gratis stadsplattegrond. In het weekend en op feestdagen biedt de camping een eigen shuttleservice naar Hamburg aan. Combineer de musicals, de haven, de modelspoorbaan ‘Miniaturwunderland’ en het winkelplezier van de Hanzestad Hamburg met de prachtige natuur van Nedersaksen.

Voor accommodatie kunt u kiezen tussen een extra comfortabele staanplaats vlak bij de centrale voorzieningen of een staanplaats met uitzicht op de Elbe. U bent welkom met een caravan, camper of tent. Het is ook mogelijk om een vakantiehuis, stacaravan of kamer te huren.

Bij aankomst moet u erop letten dat u de toegangsweg Stover Strand helemaal uit rijdt, omdat de camping Stover Strand zich op een rustige plek aan het einde van deze weg bevindt.

Kamperen 5 sterren (DTV-classificatie)

Campingplatz Stover Strand International

Stover Strand 10
21423 Drage
Telefoon: +49 (0) 4177 / 430

E-mail schrijven

Heenreis plannen

Plan hier uw heenreis naar “Camping Stover Strand International” met Google Maps.