Luchtfoto van het park, © Center Parcs
© Center Parcs

Center Parcs Park Nordseeküste


ServiceQualität Deutschland
Kinderferienland (KinderVakantieLand) Nedersaksen

Center Parcs Park Nordseeküste biedt vakantiehuizen midden in prachtige natuur, een tropisch zwemparadijs en een uitgebreide wereld aan spel en sport voor jou en je hele gezin.

Het vakantiepark ligt ingebed in de prachtige natuur aan de kust van de Noordzee. Inheemse planten en dieren bepalen het beeld van het park. U kunt kiezen uit een breed scala aan volledig ingerichte cottages (van 2 tot 10 personen) midden in de natuur. Boekbaar in verschillende comfortniveaus, voor een allround gevoel van welzijn. Met privé cottages zorgen wij voor uw veiligheid en het in acht nemen van de op dit moment noodzakelijke hygiënische maatregelen. Onze toegewijde en goed opgeleide medewerkers staan garant voor een zorgeloos verblijf.

We bieden ook een breed scala aan activiteiten in alle weersomstandigheden die u samen kunt ervaren. Er is voor elk wat wils, zowel binnen als buiten.

Onze weersonafhankelijke Market Dome biedt tal van faciliteiten in het hart van het park: diverse restaurants, winkels, gasteninformatie en Center Parcs' eigen animatieprogramma voor het hele gezin. 

Onze gasten hebben gratis toegang tot het tropische zwemparadijs Aqua Mundo met waterglijbanen, golfslagbaden en talloze wateractiviteiten voor alle leeftijden. Voor de kleintjes is er een sprankelend peuterbad. Waterpret voor jong en oud.

Om ervoor te zorgen dat onze gasten en de natuur om ons heen in harmonie zijn, zorgen we ervoor dat het water- en energieverbruik wordt verminderd, beperken we ons afval en vermijden we plastic voor eenmalig gebruik.

Center Parcs biedt de ideale omgeving voor een uitzonderlijke familie-ervaring. 

Hotel 4 sterren (DEHOGA-classificatie)

Center Parcs Park Nordseeküste GmbH

Nordseeallee 36
26969 Tossens
Telefoon: +49 (0) 4736 / 9280

naar de websiteE-mail schrijven

Heenreis plannen

Plan hier uw heenreis naar “Center Parcs Park Nordseeküste” met Google Maps.