Dinosaurs Münchehagen
© Dinosaurier-Park Münchehagen GmbH & Co.KG

Dinosaurier-Park Münchehagen


KinderFerienLand (KinderVakantieLand) Nedersaksen
Reisen für alle (Reizen voor iedereen)

Het openluchtmuseum Münchehagen is het grootste wetenschappelijke belevings- en themapark in Duitsland. Door het park loopt een 2,5 kilometer lange rondweg waarop u op uw familievakantie allerlei wetenswaardigheden over dinosauriërs te weten kunt komen.

Het openluchtmuseum Münchehagen is het grootste wetenschappelijke belevings- en themapark in Duitsland. Op een 2,5 km lange rondweg door het park kunt u op uw familievakantie aan de hand van 250 levensechte reconstructies van dinosauriërs en andere dieren uit de oertijd op hun oorspronkelijke grootte van alles te weten komen over de fascinerende ontwikkeling van het leven in de geschiedenis van de aarde. Op het buitenterrein komen de bezoekers alle bekende dinosauriërs tegen zoals de stegosaurus, triceratops, brachiosaurus en natuurlijk de tyrannosaurus rex. Het grootste model is een dinosauriër die de aarde deed beven: de seismosaurus is met een lengte van 45 meter en een hoogte van 9 meter groter dan een dubbeldekker! De 'aardschoksauriër' is het grootste op basis van wetenschappelijk advies ontstane dinosaurusmodel ter wereld.

De tentoonstellingen in het park worden voortdurend uitgebreid! Alle reconstructies van prehistorische dieren in het dinosauriër-openluchtmuseum worden gemaakt in samenwerking met verschillende wetenschappers op basis van de nieuwste onderzoeksresultaten.

Dinosaurier-Park Münchehagen GmbH & Co. KG

Zollstraße 5
31547 Rehburg-Loccum
Telefoon: +49 (0) 5037 / 9699990

naar de websiteE-mail schrijven

Heenreis plannen

Plan hier uw heenreis naar “Dinosaurier-Park Münchehagen” met Google Maps.