LandhotelAverbeck_voortuin-boerderij, © Landhaus Averbeck
© Landhaus Averbeck

Familotel Landhaus Averbeck


ServiceQualität Deutschland
Kinderferienland (KinderVakantieLand) Nedersaksen

Ontspannende tijd met het gezin midden in de natuur.
Het familotel Landhaus Averbeck is omgeven door bossen, paddocks en konijnenhokken midden in de ongerepte natuur van de Lüneburger Heide. De traditionele maar moderne boerderij biedt een droomachtig vakantieparadijs voor alle generaties op een oppervlakte van 28.000 vierkante meter.
Hier hoef je het niet te stellen zonder voorzieningen: 30 stijlvolle familiekamers en -appartementen, een chique en gezellig restaurant, het zwembad met wellnessgedeelte en het verwarmde buitenbad, een bioscoop, de bar met dakterras en, en, en.

Persoonlijk, warm, ongecompliceerd.
Verheug je op een ontspannen tijd met het gezin in een vertrouwde en ontspannen sfeer. Het familotel Landhaus Averbeck wordt al generaties lang met hart en ziel gerund.

Zelfs fietsverhuur is inbegrepen!
Culinaire hoogstandjes bij het ontbijt-, lunch- en dinerbuffet, zelfgemaakt gebak in de namiddag en alle drankjes zijn inbegrepen in de all-inclusive premium overnachtingsprijs. Ook inbegrepen: een gevarieerd kinderopvangprogramma, gebruik van de zwembaden en wellnessruimte en vele gezinsactiviteiten.

56 uur per week liefdevolle kinderopvang.
Of het nu in de binnenspeeltuin is, in de stal bij de boerderijdieren en de pony's, bij het zwemmen of bij de paardrijlessen: er zijn elke dag nieuwe dingen te ontdekken op de ruime boerderij. Bij familotel Landhaus Averbeck wordt je kind liefdevol opgevangen vanaf 0 jaar. Ondertussen heb je tijd voor jezelf en kun je genieten van je vakantie met een rondje in het buitenzwembad, Pilates of in de fitnessruimte.
 

familotel Landhaus Averbeck

Hassel 3
29303 Bergen
Telefoon: +49 (0) 5054 / 249

naar de websiteE-mail schrijven

Heenreis plannen

Plan hier uw heenreis naar “Familotel Landhaus Averbeck” met Google Maps.