Therme Bad Bevensen
© Bad Bevensen / Tiemann

Jod-Sole-Therme (zoutwaterbad) Bad Bevensen


Reisen für alle (Reizen voor iedereen)

Warme, lichte kleuren, vensters tot aan het plafond en royale waterpartijen − wie voor het eerst gaat baden in Bad Bevensen, zal verrast zijn door de rust en sereniteit in de uitgestrekte Jod-Sole-Therme. Bij het baden in het helende water van de Jod-Sole-Therme komen rust, ontspanning en gezondheid duidelijk op de eerste plaats. Na een bijna 2 jaar durende verbouwing ziet deze badinrichting er zowel binnen als buiten ultramodern uit. Vanuit het overdekte vitaliteitsbad en het gezondheidsbad komt u eenvoudig in de beide buitenbaden en bij de sauna’s van de Jod-Sole-Therme. Hiervan kunt u gratis gebruikmaken met uw entreekaartje van de Jod-Sole-Therme, net als van de rustruimtes, het zandbad, het bad met aquasound en de cardiofitnessapparatuur in het Spa & Vital Center. Daar kunt u buiten de therapie-uren ook gratis gebruikmaken van het ontspanningsbad met aquasound.

Uniek

De Jod-Sole-Therme in Bad Bevensen neemt een centrale plek in binnen het gezondheids- en wellnessaanbod op de Lüneburger Heide. Duik in de bruisende warmte van de heilzame jodium-zoutwaterbronnen, ontspan in het ruime saunacomplex of geniet van een van de verwenaanbiedingen in het Spa & Vital Center. Al na één dag zult u nieuwe krachten opdoen voor het leven van alledag.

Bijzondere aanbiedingen

In het ruim 1000 m² grote buitenbad kunt u het hele jaar door ontspannen in het thermale jodium-zoutwater van 32 °C. Een modern gezondheidsbad (35 °C) en een nieuwe vitaliteitsbad (32 °C) met veel attracties, de 1-persoonswhirlpools, champagnesproeiers, bodemsproeiers en de meest uiteenlopende massagedouches laten geen enkele wens onvervuld.

Culinair

In de bijbehorende bistro vindt u een gevarieerde gezonde keuken met verse salades, sapjes en diverse soorten thee.

Jod-Sole-Therme Bad Bevensen

Dahlenburger Str. 1
29549 Bad Bevensen
Telefoon: +49 (0) 5821 / 5776

naar de websiteE-mail schrijven

Heenreis plannen

Plan hier uw heenreis naar “Jod-Sole-Therme (zoutwaterbad) Bad Bevensen” met Google Maps.