De schuiftoren van het Nettebad
© Stadtwerke Osnabrück AG / Jessica Borgmann

Nettebad Osnabrück


KinderFerienLand (KinderVakantieLand) Nedersaksen

Het Nettebad geniet inmiddels ook ver buiten de regio Osnabrück bekendheid. Hier is namelijk heel wat te beleven: Het Nettebad met zijn Loma-Sauna, de Spa & Beauty, het sport- en recreatiebad met 5 grote glijbanen vormt samen met de aangrenzende pijlsnelle elektrische kartbaan Nettedrom een groot recreatiecentrum in Osnabrück.

Voorzieningen

De badgasten kunnen zich sportief uitleven in het grote, opdeelbare 50 meter wedstrijdbad. Voor elke baantjeszwemmer en zwemsporter zijn hier optimale trainingsmogelijkheden.

In het recreatiebad en op de elektrische kartbaan Nettedrom draait het daarentegen voornamelijk om actie en plezier. Middelpunt van het zwembad is het spannende glijbanenpark met de raketstartglijbaan 'Sloop', de bandenglijbaan 'Crazy River', de 'Black Hole'-buizenglijbaan en de interactieve trechterglijbaan 'TWIST'. Bovendien bevindt zich naast het Nettebad ook nog eens de fantastische Loma-Sauna. 'Loma' is Fins en betekent vakantie. Op in totaal 3.750 vierkante meter bevindt zich een uitgebreid wellness-aanbod met negen thema-sauna's en een royale saunatuin. De uitstekende gastronomie in het bad, de sauna en in de foyer vormen een perfecte omlijsting van deze korte vakantie dicht bij huis.

In de Nettedrom maken bezoekers kennis met supersnelle elektrische mobiliteit, adrenalinekicks over een 470 meter racecircuit en overweldigend rijplezier op twee niveaus.

Toepassingen

Laat u verwennen in onze exclusieve Spa & Beauty. De liefdevol vormgegeven ruimtes bieden de perfecte setting.

Cosmetische toepassingen
Wellness-massages

Spa-arrangement voor de hele dag

Gezond en fit door AquaFitness:

In het Nettebad worden diverse cursussen aangeboden. AquaJogging, AquaRiding en AquaPower: voor iedereen is een geschikte training in het water beschikbaar. De lessen zijn zowel bedoeld voor beginners, als voor goed getrainde fitnessfans. Speciaal opgeleide AquaFitness-trainers helpen de deelnemers met in moeilijkheidsgraad toenemende oefeningen om de juiste techniek te leren.

Gastronomisch aanbod

In de 'Nette Gastronomie' vindt u dagelijks een grote keuze aan gerechten en drankjes.

Nettebad Osnabrück

Im Haseesch 6
49090 Osnabrück
Telefoon: +49 (0) 541 / 20022270

naar de websiteE-mail schrijven

Heenreis plannen

Plan hier uw heenreis naar “Nettebad Osnabrück” met Google Maps.