Tree Inn, © Tree Inn
© Tree Inn

Boom­hut­ho­tel Tree Inn


Zin in iets speciaals?
In het Wolfcenter in het Nedersaksische Dörverden bevindt zich een bijzonder hotel. Hier kunt u een onvergetelijke nacht doorbrengen op 5 m hoogte – boven een wolvenverblijf. In de twee luxe boomhutten van het boomhuthotel Tree Inn vindt u alles wat u van een luxe hotel mag verwachten: van een draaibaar HD-flatscreen tot vloerverwarming en van airco tot een bubbelbad. De gasten kunnen het zich gezellig maken in het bubbelbad met een glas wijn uit de minibar of liggend in bed met hun notebook met wifi over het net surfen en terwijl genieten van het uitzicht door het 7 m brede glazen front op het wolvenverblijf. En bij mooi weer kunnen ze het zich gemakkelijk maken in de met kussens beklede zitmeubels op het op 8 m hoogte gelegen dakterras van 30 m2.  Hiervandaan heb je een prachtig uitzicht over het hele park en kun je natuurlijk ook de zes met de hand grootgebrachte Europese wolven en de twee witte Hudson Bay wolven observeren.

Ook voor eten en drinken wordt gezorgd. Een uitgebreid ontbijt is vanzelfsprekend bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Daarnaast kan er een picknickmand met een inhoud van uitstekende kwaliteit worden besteld, die dan 's avonds in de boomhut wordt bezorgd.
Gasten met veel lef kunnen bij hun verblijf in het boomhuthotel de optie Tree Adventure boeken. Ze mogen dan een half uur lang samen met een dierenverzorgster het wolvenverblijf in om foto's van de wolven te maken. Een overnachting het boomhuthotel Tree Inn kan worden geboekt vanaf € 340.


Meer informatie vindt u op de officiële website.
 

Tree Inn - Das Baumhaushotel

Kasernenstraße 2
27313 Dörverden
Telefoon: +49 (0) 4234 /4999586

E-mail schrijven