Tree tents in the Barfusspark Harkebrügge, © Wolfgang Stelljes
© Wolfgang Stelljes

Boom­ten­ten in Ne­ders­ak­sen


Boomtent in de Solling

De tenten bevinden zich in het bos en zijn op 1,5 meter hoogte gespannen tussen drie bomen. Hier zweven de gasten dus tussen de bomen boven de grond. Bij mooi weer kan het dekzeil van de tenten worden verwijderd, waarna vliegengaas het enige is dat de gasten nog scheidt van de wildernis: meer natuur is niet mogelijk!

Toiletten en douches bevinden zich op loopafstand. Bij iedere boomtent hoort een grote metalen kist met een tafel en stoelen, een kleine snack voor 's morgens en zelfs een koffiezetapparaat dat werkt op een accu. Ook kunnen de gasten in de (afsluitbare) kist hun eigen bagage opbergen, zodat wasberen er niet bij kunnen.

Boomtent in het Barfußpark Harkebrügge

In het Barfußpark – of in het Nederlands: blotevoetenpark – Harkebrügge kun je overnachten in een boomtent op ongeveer twee meter hoogte.  Als in de zomermaanden het dak van de tent wordt afgehaald, zorgt niet alleen het uitzicht op het bos maar ook dat op de sterrenhemel voor een bijzondere sfeer.

In de boomtent is plaats voor twee volwassenen met twee kinderen of voor drie volwassenen. Ook vinden de bezoekers in het park 46 blotevoetenstations waar ze kunnen ervaren hoe verschillende materialen aan hun voeten aanvoelen – een interessante belevenis!

Het Barfußpark Harkebrügge bevindt zich in de gemeente Barßel in het noorden van het Oldenburger Münsterland vlak bij de prachtige Harkebrügger See en is het enige blotevoetenpark in het noordwesten van Nedersaksen.
 

Baumhaushotel Solling

In der Loh
37170 Uslar
Telefoon: +49 (0) 5571 / 919305

naar de websiteE-mail schrijven

Barfußpark Harkebrügge

Am Fuhrenkamp - Zum Walde
26676 Barßel
Telefoon: +49 (0) 174 / 9536677

E-mail schrijven