NordseeKarren Schillig, © Wangerland Touristik GmbH / Martin Stöver
© Wangerland Touristik GmbH / Martin Stöver

Noord­zee­Wa­gens


Het strand van Schillig heeft er weer twee blikvangers bij. Ze zijn blauw met wit en staan op de zomerdijk: de NoordzeeWagens – of in het Duits: NordseeKarren. Met hun uiterlijk, dat is afgeleid van de wagens waarin vroeger rondtrekkende herders sliepen, trekken ze veel aandacht en bieden ze bezoekers een exclusieve overnachtingsmogelijkheid direct aan de Noordzee.

De twee van massief hout gemaakte wagens zijn uitstekend ingericht, waardoor ze een goed onderkomen zijn voor een romantische vakantie met z'n tweeën. Op een woonoppervlak van 4,40 bij 2,30 meter bevinden zich een comfortabel tweepersoonsbed, een kledingkast en een rek met planken, een keukenblok met een fornuis en een koelkast en een servies- en voorraadkast. De eethoek aan het raam kijkt uit op zee. Voor koelere dagen is er natuurlijk een verwarming ingebouwd. En op het platform buiten staan een tafel met stoelen en een strandkorf klaar voor gezellige avonden met uitzicht op de Noordzee tot aan de horizon. Een ideale plek voor een droomvakantie aan het strand.

Doordat de wagens op de camping van Schillig staan, is alles wat er er nodig is voor een ontspannen vakantie aan de Noordzee, lopend bereikbaar. De sanitairgebouwen, een bakker, kiosk, levensmiddelenwinkel, snackbar, café, beachlounge en tal van mogelijkheden om te sporten en te recreëren bevinden zich in de directe nabijheid.

Houd er wel rekening mee dat de NoordzeeWagens vanwege mogelijke overstromingen half oktober worden afgebroken en pas eind maart weer worden opgebouwd.
 

Wangerland Touristik GmbH

Zum Hafen 3
26434 Wangerland
Telefoon: +49 (0) 4426 / 9870

E-mail schrijven