Resort Baumgeflüster, © Resort Baumgeflüster
© Resort Baumgeflüster

Re­sort Baum­ge­flüster


Overnachten in een boomhut met uitzicht op het bos, reeën die onder u door lopen, en de hemel een stukje dichterbij – hier kunt u genieten van een unieke bosbelevenis. Door de grote ramen van de boomhutten in het resort Baumgeflüster voelt u zich onderdeel van de natuur. In een gezellig ingerichte ambiance waar het licht van alle kanten toegang heeft, bent u alle stress direct kwijt.

Op een open plek in het bos op maar drie kilometer afstand van het Zwischenahner Meer bevinden zich vier boomhut-suites. Deze vierkante hutten van larikshout hebben een oppervlakte van ca. 40 m² en bieden plaats aan maximaal vier personen. Het grote, met staalkabels in de bomen verankerde terras is een heerlijke plek om te ontspannen. Een eenvoudig design, elegantie, luxe en romantiek vormen hier een geslaagde mix. Bovendien zijn de boomhutten bij uitstek geschikt voor allergiepatiënten en hebben ze vloerverwarming.

Het ontbijt is 'home made' en wordt desgewenst dagelijks in een picknickmand in de boomhut afgeleverd. Het unieke parklandschap van het Ammerland met veen, heide, bossen en weilanden biedt volop mogelijkheden voor wandel- en fietstochten en voor andere sportieve activiteiten – en de Oost-Friese kust bevindt zich op maar ca. 40 minuten afstand.

Resort Baumhausgeflüster

Brannenweg 22
26160 Bad Zwischenahn
Telefoon: +49 (0) 4403 / 620272

naar de websiteE-mail schrijven