Schlosshotel Münchhausen, © Schlosshotel Münchhausen
© Schlosshotel Münchhausen

Schlos­sho­tel Mün­ch­hau­sen


In het schilderachtige Weserbergland, op slechts een paar kilometer afstand van Hameln – of in het Nederlands: Hamelen – bevindt zich het Schlosshotel Münchhausen, een uniek luxe hotel in een gerestaureerd kasteel uit de 16e eeuw!

Dit 5-sterrenhotel met 68 luxe suites en kamers heeft een wellnesszone waar het daglicht vrij spel heeft met een binnenbad van 18 meter, een aroma- en kruidenstoombad en een sauna. In het Gourmet-Restaurant met Michelinster en in de rustieke Schlosskeller kunt u uitstekend eten en drinken. 

Het Schlosshotel Münchhausen in het Weserbergland is ook bekend als een unieke trouwlocatie in Nedersaksen. Het grote, prachtig aangelegde park, het paviljoen in de rozentuin voor burgerlijke huwelijksvoltrekkingen en de bij het kasteel behorende kapel voor de kerkelijke ceremonie is een schitterende ambiance en bij uitstek geschikt om de mooiste dag in het leven onvergetelijk te maken.

Voor golfers zijn er direct voor het hotel twee golfbanen met 18 holes.

Of u er nu te gast bent voor een ontspannen weekend, een bijzonder feest of een inspirerend congres, het stijlvolle en luxueuze Schlosshotel Münchhausen in het Weserbergland neemt u graag mee naar de idyllische wereld van de renaissance.

Schlosshotel Münchhausen

Schwöbber 9
31855 Aerzen
Telefoon: +49 (0) 5154 / 70600

naar de websiteE-mail schrijven