Masai-Mara-Lodges im Serengeti-Park, © Serengeti-Park Hodenhagen GmbH
© Serengeti-Park Hodenhagen GmbH

Va­kan­tie als in Afri­ka


In het Serengeti-Park op de Lüneburger Heide – midden tussen 1.500 in het wild levende dieren – is het net of u op vakantie bent in Afrika! Of het nu een ranger-lodge-mobile is voor echte avonturiers, een tent-lodge voor romantische nachten of een comfortabele safari-lodge voor het hele gezin – iedereen die van avontuur houdt, vindt hier een geschikte slaapplaats. 

En iedere overnachtingsmogelijkheid heeft zijn eigen charme. Zo liggen de avonturen-lodges centraal in de Avonturen-Safari direct naast de Chura Racer, zijn de ruime safari-lodges bijzonder gezellig ingericht en kunnen vanaf de terrassen van de Masai-Mara-lodges in alle rust giraffen, antilopen en andere wilde dieren worden geobserveerd.

In de tent-lodges aan de oever van het Victoriameer en in de nieuwe ranger-lodge-mobiles midden tussen de in het wild levende dieren is een heel bijzondere sfeer gegarandeerd. Met een avondwandeling door de Jungle-Safari, een adembenemende show of ontspannen uurtjes op het terras kunt u een dag vol belevenissen in het Serengeti-Park perfect afsluiten! De volgende dag begint u dan met een uitgebreid ontbijtbuffet, zodat u optimaal bent voorbereid op nieuwe avonturen.

 

Serengeti-Park Hodenhagen

Am Safaripark 1
29693 Hodenhagen

naar de websiteE-mail schrijven