fietsende vakantiegangers voor een accommodatie, © ADFC / Jens Lehmkühler
© ADFC / Jens Lehmkühler

Bett+Bi­ke – fiets­vrien­de­lij­ke ver­blij­ven


Bett+Bike maakt het eenvoudig voor fietstoeristen een passend onderkomen te vinden. Op de website van Bett+Bike kunt u kiezen uit 5800 hotels, pensions, jeugdherbergen, NaturFreunde-huisjes en campings, die bijzonder goed voorbereid zijn op de behoefte van fietsende gasten. In Nedersaksen zijn er ca. 730 Bett+Bike-bedrijven die aan de kwaliteitscriteria van ADFC voldoen en onder andere uw fiets veilig stallen, tips geven voor fietstochten in de nabije omgeving en bovendien vele aantrekkelijke extraatjes bieden aan hun fietsende gasten.

De Bett+Bike-app

Spring op uw fiets op en smeer uw benen alvast in: aan de hand van de gratis Bett+Bike-app kunt u alle fietsvriendelijke horeca en campings ontdekken, en vindt u ook alle wielervriendelijke Bett+Bike-sportbedrijven in uw omgeving verzameld op een kaart. Zoek gewoon een horecabedrijf of camping op de kaart uit of bekijk een lijst met alle nabije Bett+Bike-bedrijven.

Gericht zoeken

Zoek gericht naar Bett+Bike-bedrijven, bijvoorbeeld naar alle bedrijven en campings op een bepaalde lange fietsroute, in een plaats of toeristische regio... Of verfijn uw zoekopdracht door het invoeren van het gewenste accommodatietype (bijv. hotel), de minimum- of maximumprijs per kamer of het minimale aantal kamers. De zoekopdracht levert u een overzicht van alle passende Bett+Bike-bedrijven, die u op afstand, aantal sterren of alfabetisch kunt laten sorteren.

Comfortabel bereikbaar

In de gegevens over de afzonderlijke Bett+Bike-bedrijven krijgt u een overzicht van de prijzen, voorzieningen en ligging van de accommodatie. U kunt direct per telefoon of via e-mail contact opnemen met de bedrijven om te vragen of er kamers beschikbaar zijn en/of om te boeken. Het is ook mogelijk om met één klik in het adresveld vanaf uw huidige locatie naar de gewenste bestemming te navigeren.
De Bett+Bike-app bevat actuele gegevens en is ook offline beschikbaar (plaatsbepaling via gps). De app is gratis beschikbaar voor zowel iPhone (app-store bij iTunes) als Android (Play Store)