Waddenzee Werelderfgoed Cuxhaven Luchtfoto, © Martin Elsen
© Martin Elsen

Ne­ders­ak­sen voor thuis


Droom nu al van uw volgende vakantie! Wij hebben voor u de beste mogelijkheden verzameld om virtueel naar ons in het noorden te reizen, naar Vakantieland Nedersaksen. Ontdek Nedersaksen met behulp van virtuele aanbiedingen alsof u echt hier bent!

Beleef de heilzame weidsheid van Nedersaksen met behulp van een drone die over het natuurlandschap vliegt. Bezoek de Lüneburger Heide als de heide in bloei staat. In deze tijd lijkt het landschap wel een groot schitterend lila tapijt. Duik in de rustgevende weidsheid van de Noordzeekust. Ook onze zeven parels in de Noordzee − de Oost-Friese Waddeneilanden − kunt u virtueel ontdekken.

Beleef kunst en cultuur op een virtuele manier − wij bieden u optimale mogelijkheden om het cultuuraanbod van Nedersaksen online vanuit huis te ontdekken. Slenter bijv. door de oude binnenstad van Hannover. Of breng een virtueel bezoek aan de musea.

Voor de kleinste fans van Nedersaksen zijn verschillende spelletjes verzameld in de gezinsrubriek. Verveling is hier onmogelijk. Er kan worden geknutseld, gepuzzeld en geëxperimenteerd.

Droom van vakantie − droom van Vakantieland Nedersaksen. Wij wensen u veel plezier op uw virtuele reis!